top of page
Workshop verticale dans .jpg

Workshop: Met zwaartekracht spelen en de perfecte Vitriuvius uitvoeren in de lucht.

 

25 SEPT 2022 WORKSHOP 14-16:30 UUR. 35 EURO PER DEELNEMER. ​

 

Locatie Workshop: Het Motorblok Zaandam - Oostzijde 381 1508 EP Zaandam.                                                         Aanmelden via ropesaligned@gmail.com  (na aanmelding ontvang je een betalingslink) 

Ons lichaam in de ruimte! Wij willen onze passie in verticale dans delen en spreiden. Jongeren en volwassenen laten ervaren hoe het is om verticaal in de ruimte geplaatst te zijn. Hoe we met zwaartekracht kunnen spelen en hoe leuk het is het perfecte Vitriuvius uit te kunnen voeren in de lucht. Het gevoel van vliegen delen in een veilige ruimte met de juiste materialen. ​ Naast de juiste begeleiding zullen de mensen hun eigen creativiteit in de lucht ontwikkelen. Hoe staat je lichaam in de ruimte? Sta ik scheef of sta ik recht? Wat gebeurd er als ik ….tot aan crashes tegen de muur en grote sprongen. ​​

 

Op elk niveau!

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onze email. 25 sept is een groepsworkshop.  Bel of mail ons gerust bij vragen.  ropesaligned@gmail.com. / telefoon 0031649390656

 

Foto gemaakt door Lisa Ball - https://www.lisaball.nl/photography/

Ons lichaam in de ruimte!

Wij willen onze passie in verticale dans delen en spreiden. Jongeren en volwassenen laten ervaren hoe het is om verticaal in de ruimte geplaatst te zijn. 

Hoe we met zwaartekracht kunnen spelen en hoe leuk het is het perfecte Vitriuvius uit te kunnen voeren in de lucht. 

Het gevoel van vliegen delen in een veilige ruimte met de juiste materialen. 

Naast de juiste begeleiding zullen de mensen hun eigen creativiteit in de lucht ontwikkelen. Hoe staat je lichaam in de ruimte?  Sta ik scheef of sta ik recht? Wat gebeurd er als ik ….tot aan crashes tegen de muur en grote sprongen.

Uitgangspunt van de workshop: 

 In de tijd dat Leonardo Da Vinvi de vitruvius man schetste kwam Giovanni Pica della Mirandola

(Romeinse filosoof ) met een onder ander idee. Pico vereerde dat mensen het unieke vermogen bezitten om elke gewenste positie in te nemen. Pico beweerde dat God nood had aan een wezen dat zijn mooie en complete universum kon begrijpen. Daarom creëerde hij de mens die hij midden in het universum plaatste met het vermogen elke gewenste vorm aan te nemen. 

Volgens pico kan de mens de ladder afdalen om zich als een dier te gedragen of de ladder beklimmen om een god te zijn. Wij hebben de keuze elk gewenste vorm aan te nemen. Zowel geometrisch als filosofisch. 

 

Cognitieve ontwikkeling, creërend vermogen, Cultureel erfgoed, kunstgeschiedenis,, zelfvertrouwen, samenwerken, expressieve vaardigheden en speelplezier. 

Op elk niveau! 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via onze email. We zullen zowel groepen indelen als privé workshops verzorgen. Een workshop bij jullie? Neem contact op met ons en we kunnen alles doorspreken email: aerialettes@gmail.com. / telefoon 0031649390656  

bottom of page