top of page
Counterbalance flying aerial optreden The Aerialettes.jpg

COUNTERBALANCE

De dansers zijn via een touw verbonden en afhankelijk van elkaars gewicht. Wat de ander doet heeft effect op je eigen bewegingsvrijheid. Ze zitten aan elkaar vast. Als de ander niet of wel ​meewerkt is dit bepalend voor je eigen bewegingsvrijheid en de mogelijkheden die daaruit voort vloeien. De dansers hebben niet alles in controle het toeval is er ook nog...

 

Door middel van dans en muziek worden we meegenomen in een poëtisch, abstract en actueel werk waarin zichtbaar is wat de keuzes van de één voor effect heeft op de ander. Hoe we allemaal afhankelijk zijn en daardoor dus verbonden. Laat je meevoeren door deze moderne dans in de lucht.

Onze voorstellingen

168019505_480757283293108_10199506924379

Stroom van het toeval 

Wanneer ben je in balans en is dat dan beter dan uit balans zijn? Het zwevende gewichtsloze is een verlangen van velen. In dit dynamische duet willen de dansers graag de grenzen van het bewegen willen verleggen.

Meer lezen
Counterbalance The Aerialettes, opening gebouw.jpg

Maatwerk

Creatie & concept

Wij werken graag samen en kunnen een voorstelling op maat maken. Dit kan van Disney zijn tot aan iets voor op een festival. Voor alle leeftijden. Speciaal voor een kinderfeestje of juist…… 

 

Voor straatfestivals en wandelroutes kunnen wij kortere voorstellingen maken. 

Misschien bent u dichter en kunnen we samen iets moois creëren.

Wellicht wilt u alleen een spectaculaire drop voor een lancering van een nieuw product. Schroom niet en neem contact met ons op. 

 

Binnen en buiten! 

We hebben een Aerial rig. Dit is een grote tripoot waardoor we de voorstellingen die we maken ook buiten kunnen optreden.

Is er geen mogelijkheid tot rigging? maar voldoende hoogte. Dan kunnen we uiteraard de tripoot ook binnen opbouwen. 

Meer info hierover bij het kopje Aeria Rig en schroom nooit om even met ons te bellen. 

Meer lezen
bottom of page