IMG_1427.JPG

VERTICALE DANS

Verticale dans. Een van de nieuwere spectaculaire kunstvormen. De dansers maken gebruik van klimmaterialen en dansen aan gebouwen. Binnen of buiten. In het landschap, industriegebied, kerk, molen, brug. Wij kunnen letterlijk overal performen en hebben geen theater meer nodig. De stad is ons podium. De dansvloer zijn de muren van een gebouw. Onverwachte verbazingwekkende momenten wanneer de dansers van het dak van het gebouw afdalen en erna met grote virtuoze sprongen vliegen door de ruimte.

Verticale dans is een samensmelting van architectuur, kunst, momentaalwerk, dans, theater, landschap en natuur. Wij maken altijd gebruik van en speciaal riggingteam voor de veiligheid van onze dansers en het gebouw.

MOGELIJKHEDEN:

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met verticale dans.

> videografie
speciale visuals die op de muur van het gebouw worden afgespeeld. Een tekst of thema van je event of bedrijf bijvoorbeeld. 

> muziek

Speciale gemixte muziek, live muziek (muzikanten of zangers) of een mix van beide. Wij hebben veel ervaring met livebands, koren, orkesten of dj's.

> touw of winches

The standaard manier van uitvoeren van verticale dans is met touw en harnassen. Hiermee kunnen we van het dak (boven) naar beneden

Winches zijn automatisch en hiermee kunnen van onder naar boven en tussen door ook heen en weer in verschillende tempi. Dit zorgt voor een dynamischer geheel.
 

Al bovenstaande mogelijkheden zijn uiteraard afhankelijk van tijd en budget.

Onze vertical wall voorstellingen

The Aerialettes-31.jpg

Maatwerk

Wij maken graag voor uw evenement of opening een stuk op maat. 

Meer lezen