top of page
stroom van de toeval.jpeg

STROOMN VAN DE TOEVAL

Vorm: Aerial dance counterbalance

Duur: 15 - 20 minuten

Techniek: 1 hangpunt of eigen rig

Stroom van het toeval is een multidisciplinaire voorstelling waarbij nieuwe kunstvormen als aerial dance (fusie dans en luchtacrobatiek) en counterbalance gecombineerd worden met bewegingstheater, muziek en visuele kunsten. We zien 2 dansers in de lucht en op de grond die elkaar afwisselend meenemen in een dromerige wereld.

De dansers zijn verbonden aan een hoge metalen driepoot, in de schemering zien we een wezen/organisme rond zweven. Is het menselijk, is het 1 lichaam of zijn het er meerdere? 

Het podium is een wit speelvlak in de vorm van een driehoek en het publiek zit rondom. Stroom van het toeval is een dansvoorstelling waarin onderzocht wordt hoe afhankelijk we eigenlijk zijn van elkaar en wat voor effect dit op de ander heeft. Door middel van dans, (live) muziek en visuals worden we meegenomen in een poëtisch, abstract en actueel werk waarin zichtbaar is wat de keuzes van de één voor effect heeft op de ander. Hoe we allemaal afhankelijk zijn en daardoor dus verbonden. Laat je meevoeren door deze moderne dans in de lucht en dromerige visuals.

bottom of page