top of page
11.2020-10-10_Camie.ontsteekt.Kaarsjes.i

DE LIEFDESREIS 

Vorm: (lucht) dans, muziek en (transformatie)theater 

Duur: Avondvullende voorstelling -90 min 

Techniek: 1 hangpunt of eigen rig, versterkers voor de zangeres, actrice en muzikanten 

De Liefdesreis 

AVONDVULLENDE  VOORSTELLING  

Aerial Dance Theater Amsterdam werkt graag samen. Iedere kunstenaar heeft zo zijn eigenheid, passie en voorkomen.  Wij brengen de juiste artiesten graag samen.. Samen is alles leuker! 

Wij creëren met u of naar aanleiding van uw wensen graag een avondvullende voorstelling.   Door diverse kunstvormen samen te brengen kunnen wij uw avond is zijn geheel opliften. Ook is er voor ieder iets wils. Door onze jarenlange ervaring in het werkveld en de passie die wij naast het zelf creëren en het optreden ook hebben voor het vak, weten wij goed welke acts en artiesten er zoal zijn. Wij brengen graag de juiste mensen in diverse kunstvormen met elkaar samen om zo uw evenement op te liften, of om zo een hele mooie avond neer te kunnen zetten. 

The Floating fairytales heeft ism Natasja Bode (The Aerialettes) ‘DE LIEFDESREIS’, 3 VOORSTELLINGEN OVER DE LIEFDE  gepresenteerd in het sfeervolle Tobacco Theater. Door de Covid-19  was de voorstelling snel uitverkocht en konden we helaas minder mensen toegang geven. Ondanks dit was het een hele fijne mooie warme avond waar mensen naa  hun eigen tafeltje werden begeleid. De bar was geopend en de kaarsjes branden. 

De Floating fairytales is een dynamisch duo bestaande uit danseres en aerialist Natasja Bode en zangeres en theatermaakster Wies Goedhart. Voor deze avond heeft de Floating Fairytales hun krachten gebundeld met verschillende artiesten in het programma ‘De Liefdesreis’: 3 voorstellingen, met als gemeenschappelijk thema ‘De Liefde’.  

Hoe ben jíj liefde? 

In deze multidisciplinaire voorstelling werd aan de hand van verschillende kunstvormen; muziek, (lucht) dans, zang  en (transformatie)theater, een geheel eigen interpretatie van dit tijdloze thema  gegeven.  

Want, wat met liefde is gemaakt, is hetgeen dat mensen raakt.  

Het was een divers programma met de volgende artiesten: 

- De Floating Fairytales, Peer Gynt

De voorstelling ‘Peer Gynt’ van de Floating Fairytales, is een cross-over voorstelling van Wies Goedhart en Natasja Bode, waarin luchtacrobatiek (aerial dance), theater en klassieke muziek elkaar aanvullen in een korte versie van het Noorse sprookje ‘Peer Gynt’ van Henrik Ibsen. Op de betoverende muziek van Edvard Grieg.  Begeleid op harp door Fralalai. 

In deze voorstelling wordt je meegenomen op de reis van de Noorse Peer Gynt, die een lange tocht over de wereld maakt op zoek naar zichzelf. Een gesproken en gezongen verhaal, ondersteund en uitgebeeld middels een acrobatische dansact, en muzikaal begeleid op harp. Een verhaal over hoop en verbinding, met jezelf, met de ander. Met de boodschap, dat er altijd ergens iemand op ons wacht, ook als het leven anders loopt dan we hadden gehoopt.  

- Transformatietheater met Camie Bonger.  Actrice en theatermaakster in hart en nieren. Naast het spelen en schrijven van haar eigen voorstellingen, presenteert ze en geeft workshops. Voor Camie draait het om plezier, authenticiteit en echte verbinding. Graag houdt ze het publiek de welbekende spiegel voor.  

Lachen, genieten, denken en misschien een beetje leren.

 Ze wist niet waar ze moest beginnen, dus ging ze maar naar binnen.

openHARTIG, WAARachtig, WONDERbaarlijk, gelijkWAARDIG, zachtMOEDIG.  

 

- Simone Heijloo en Laye Serrere, ‘Simbe’ – Afrikaanse dans                             

‘Simbe’ is gebaseerd op een traditioneel verhaal en ritueel uit Senegal over de transformatie van een man tot leeuw. Dit wordt getoond in het duet, waarin twee dansers op zoek gaan naar hun innerlijke kracht om te kunnen overleven en contact te blijven behouden met elkaar. Samen zijn ze sterker. De twee leeuwen spelen en dansen. Samen herwinnen ze hun plezier, kracht en connectie en hun manier van (over)leven.     

& our amazing lovely musicians: Han; Here And Now, Anthe Aelea, Ariel Lee.

bottom of page