top of page
Flying 2.jpeg

VLIEGHARNAS / WINCHES

The Aerialettes komen graag boven het publiek vliegen. Poëtisch, krachtig, luchtig en speels. Spectaculair en energiek. The Aerialettes tuimelen boven het publiek rond of komen elegant naar beneden. Samen met een brassband of bijvoorbeeld cheerleaders die onder de aerialisten dansen en spelen brengen we je event tot leven. Het strooien van confetti die wij in speciaal gemaakte verborgen zakjes hebben die onderdeel zijn van het kostuum en geven een extra sparkle. Door gebruik van een rails kunnen we naast omhoog en omlaag ook van de ene kant van de ruimte naar de andere kant vliegen. Computer geprogrammeerd of handmatig. Er is veel mogelijk en we creëren op maat. 

Onze flying harnas acts

Gardens of the Stars - Aerialettes - Harnas.HEIC

Gardens
of the stars

Luchtdansers boven het publiek. Spectaculair, speels en energiek Een kant en klare act van 6,5 minuut. In sprankelende goud/metallic kostuums.

Flying 1.jpeg

Creatures of the night

Mysterieuze wezens komen uit verschillende hoeken uit de ruimte, omhuld in meterslange doeken. Ze klikken in en floaten naar boven. Een kant en klare act van 7 minuten.

Flying 5.jpeg

From another universe

Indrukwekkende act waar de aerialisten ledmaskers dragen. Deze kunnen geprogrammeerd worden in de kleuren van jou event. Ook mogelijkheid tot tekst bijvoorbeeld slogan of thema van je bedrijf. Kostuums in witte pakken en led maskers. Act van 7,5 minuut.

bottom of page